Taneční hodina

Obtížnost
Taneční hodina
Ivana Valekova - Taneční hodina

Ivana Valekova

Exotic Beginners

07.05.2024
20:00 - 21:00
Penalizační zóna od 06.05 20:00
Cena 280 Kč

DNES Lekce č.2

Taneční lekce, kde se naučíme smyslnou choreografii u tyče. Lekce je určena pro začátečnice v Exotiku, zejména ty, které mají za sebou alespoň pár lekcí EXOTIC STARTER a trochu vědí, jak lekce probíhá. Lekce jsou otevřené pro kohokoliv, dá se na ně přihlašovat jednotlivě. Učíme se choreografii na pokračování.

Jedna choreografie trvá většinou 4 týdny (změny můžou nastat třeba když jde lektorka na dovolenou nebo je nemocná, nebo když odpadne lekce)

Lekce 1

Začínáme novou choreo, seznamujeme se s hudbou a pohyby. Sem je nejideálnější přijít, když chceš začít pěkně od začátku a mít čas si všechno dobře nacvičit a zapamatovat.

Lekce 2

Navazujeme na to, co jsme se na učili v minulé lekci, umíme část chorea. Můžeš přijít, úplně v pohodě stíháš dohnat náplň minulé lekce.

Lekce 3

Opakujeme delší část chorea, kterou už umíme, navazujeme na ni a postupně ladíme choreo. Začít tady už pro tebe může být náročné, ostatní už velkou část umí. Ale pokud chodíš delší dobu, určitě to zvládneš.

Lekce 4

Choreo se opakuje, ladí a pilují se detaily, natáčí se na video. Tady nedoporučujeme přijít, pokud choreo vůbec neznáš. Alespoň jedna z předešlých tří lekcí by se ti hodila. Nicméně přijít můžeš a hecnout rychlokurz, mockrát si to zopakovat s holkama při natáčení a pak se možná natočit taky.

Již proběhlo

Sdílet Taneční hodina na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)