citadelas👿💀

citadelas👿💀

Mefistobál: MOON Edition

01.12.2023
19:00 - 23:59
Penalizační zóna od 01.12 11:00
Cena 100.00 Kč

∎ dance show | DJs | bar
∎ poles
∎ entry 100 CZK | cash payment only
∎ dresscode
∎ dance floor | chill zone

DJ
🔻TBA

EXHIBITION LINE-UP
🔻TBA

1. 12. Save the date! Aneb na pátek si udělej volno a možná i radši na sobotní dopoledne, protože tě čeká pořádný večírek. Přesně po roce se nám vrací Mefistobál. A těš se, bude to větší, třpytivější, prostě ještě víc Mefisto. Připravujeme MOON edici!

Pozor tohle nebude dětská párty. Těšit se můžeš na Djs a taneční párty, náš vlastní bar a hlavně pořádnou high heels show, kterou už nějakou chvíli připravujeme.

Ale neboj, pokud nejsi zrovna párty animal a chceš hlavně pokecat a vidět známé tváře. I tentokrát chystáme klidnější chill zone a doprovodný kreativní program.

Samozřejmostí je už dresscode. Zveřejníme, co nejdřív, ať máš čas se řádně připravit. Ale už teď můžeme říct, že to zase bude sakra hot.

Tyče budou volně k dispozici, takže přibal i ten zařízlý polewear, který se na běžnou lekci nehodí. A určitě přiveď přítele, kamarádku nebo dědu, ať můžeš ukázat, co umíš, nebo jen potrénovat s ostatními a udělat si pěknou fotku na Instagram.

Nezáleží, jestli k nám chodíš na lekce, jsi zatím ve fázi odhodlávání a nebo nám prostě jenom fandíš a chceš pokecat. Vítané jsou všechny spřízněné duše Citadely i Mefisto Dancers.

Tak co, jdeš na MOON?

Těšíme se a další informace brzy!

Již proběhlo

Sdílet citadelas👿💀 na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)